Introductie van dit blog

Ik denk dat van alle 270 blog posts die ik vandaag van mijn andere website suzannebeenackers.com heb gehaald, er geen één zo’n saaie titel had als “Introductie van dit blog”.
Ik maakte me natuurlijk wel een beetje zorgen, over wat eigenlijk de waarde was van al die artikelen die ik voor de helft vanuit het oogpunt van een “service provider” had geschreven – een yogadocent en coach of mindset mentor – en half vanuit mijn eigen standpunt van iemand die ten diepste een schrijver is.
Geen yogadocent.
Geen coach.
En die lichtelijk onpasselijk word van de Happinezz toon die ik in een aantal posts meen te ontwaren.
Die zullen het in elk geval niet gaan halen, tot op dit blog.
Maar ook de rest; Wat is de waarde ervan?
Feit is wel dat als ik hier de titel zie staan “Introductie van dit blog” dan weet ik dat het in elk geval een stuk spannender is dan dat!
Saai zal t niet worden!

Ik begon mijn columns en verhalen in januari 2017, maar ik heb daarvoor op andere sites ook geschreven en ik heb “illegaal geblogd”. Dat zijn columns die ik alleen op Facebook of LinkedIn heb geschreven.

Het enige waar ik mee door wil gaan onder mijn eigen naam, zijn de cartoons van Liefdeseend. Hij is samen met mijn katjes Flip en Zaza de enige die blogs mogen posten op mijn site suzannebeenackers.com.
Het blog over café Puux heb ik daar laten staan, omdat ik hier beertje Puux heb gekregen.
Beertje Puux blogt niet, maar hij post foto’s op mijn Facebooksite, je vindt deze ergens op deze pagina.

Mijn oorspronkelijke plan was een boek van te maken, met de beste columns.
Maar daar zie ik vanaf.
Ik vind de columns veel interessanter in combinatie met de reis, de andere stukken.
Vandaar dit blog waar ik de blog posts van de afgelopen 2,5 jaar deel.

Ik zal me inhouden en niet gaan “duiden”, mijn werk als curator beperkt zich tot het weghalen van blogs of alinea’s die verbonden waren aan een bepaald programma of YouTube of iets dergelijks.
Allemaal initiatieven waar ik mee ben gestopt, ik ben geen yoga docent meer.

Dus als curator zorg ik dat de blogs leesbaar zijn, los van de context waarin ze oorspronkelijk zijn geschreven. 

De columns en verhalen van de laatste 2 1/2 jaar van mijn yogacarriere zijn me dierbaar, wie weet maak ik er ooit nog een boek van.
Maar eerst wil ik ze op een rijtje zetten en publiceer ik ze hier.

~Suzanne