Waarom levensgenieters niet op dieet mogen (en anderen eigenlijk ook niet)

17 januari 2017

In een grote stapel VK magazines kwam ik een artikel tegen dat ook Jan Heemskerk inmiddels 10 kilo was afgevallen.
Nou blijft er ook daarna nog genoeg Jan over om van te houden, dus de fysieke schade blijft beperkt, maar het ergste was dat hij het had gedaan met een professional die wetenschappelijk bewijs had dat hij leed aan het metabool complex en alleen met veel minder, en vooral veel minder lekker, eten zijn hachje zou kunnen redden.

Jan Heemskerk, formerly known as hoofdredacteur van Playboy, is bij mij vooral bekend van een bronstig boek over hoe je als man, afhankelijk van t type dat je bent, vrouwen in je bedje krijgt.
Ik vond dat een uitstekend boek.
Vrouwen zijn grillige wezens, maar er zit absoluut logica in hoe ze zich gedragen, en het is niet heel erg moeilijk haar tot grote mate van gewilligheid te verleiden. Ik waardeer het dat Jan het op zich had genomen deze zeldzame kunst wat breder te verspreiden.
Hartelijk dank Jan!

Maar SCHAT! Met wat voor Calvinistische diëtist ben jij in vredesnaam in zee gegaan?!
Dat PAST helemaal niet bij je!
Je was mentaal helemaal in orde, had een “dat zal wel loslopen” mentaliteit die op moment van weging tot 10 extra kilo’s had geleid, waarna je direct al je macht uit handen gaf aan de eerste de beste wetenschapper die met de knoet langskwam.
Wat een kapitaal vernietiging! Zo n fantastische man aan de calorieën ketting!
Niet alleen verliezen we een Casanova pur sang, maar bovendien denk ik dat t niet eens wérkt.
Het is MIND over MATTER over KILOS over fucking METABOOL complex.
Ik heb hier een link bijgedaan van een fitness coach die zelf vertelt hoe de kilo’s eraf vlogen toen ze haar mindset bijstelde.
Ze begon zich te gedragen als een sexy hot mamma en voila!
De baby kilo’s vlogen eraf.

Jan; ik stel je voor dat je in 2017 je Don Juan kwaliteiten gaat optimaliseren. Misschien ff overleggen met Mw. Heemskerk, maar ik denk dat zij er inmiddels álles voor over heeft om haar oude Jan (mét blakend zelfvertrouwen, mét Bourgondische levensinstelling, en zonder ge-emmer over zijn taille) terug te krijgen. Dat je als Don Juan misschien wat ondernemender wordt “on the sideline” – dat is wisselgeld.
En dan ga jij je gedragen als de God’s Gift to Women die jij bent. En je eet zoals Don Juan eet. En je hebt lief zoals Don Juan liefheeft. En je trapt een balletje met de jongens, en borrelt met de boys, omdat ieder onderzoek inmiddels uitwijst dat mannen minimaal twee keer per week onder elkaar moeten zijn om happy te zijn.
En dan gaat het in 2017 he-le-maal goed komen met jou.

Liefs,
Suzanne

ps; laat Prometheus even dat Handboek voor de Liefdespanter opnieuw uitbrengen. Jullie zien nu zelf ook dat het Calvinistische kamp gevaarlijk veel terrein wint, en dat dit soort voorlichtingsboeken nodig blijven.

Suzanne Beenackers Curated is actueel en eerder gepubliceerd materiaal, dat niet meer online staat.  
De subscribe button staat op de pagina, waarschijnlijk rechtsboven.